kaikki kategoriat

yhtiön uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutta > yhtiön uutiset

EPT Pak sinetti - Muovipussien, paperikuorten, laatikoiden, laatikoiden mukautetun pussin sulkuteipin valmistaja

Aika: 2023-10-25 Osumat: 27

Vuonna 2005 EPT Pak Seal perustettiin Shanghaissa pussien tiivistysteippiä varten. Se sisältää pysyvän pussin tiivistysteipin, uudelleensuljettavan pussin tiivistenauhan, irrotettavan vuorauksen sekä OEM-teippiä.

kuva-1

kuva-2


Vuonna 2019 rakensimme uuden sarjan turvateippiä, peukalointia osoittavaa teippiä, tyhjiönauhaa, joka voisi suojata pakkausta paremmin. "VOID OPEN" näytetään, kun pakkaus on avattu sulkemisen jälkeen.

kuva-3

Vuonna 2022 esittelemme edelleen uuden tuotteen - BOPP-pakkausteipillä varustetun repäisyteipin, joka avaa laatikon helposti ilman veistä tavalliseen tapaan.

kuva-4

Vuonna 2023 täällä on toinen uusi tuote - peukaloinninkestävä Estape, joka suojaa juomaa, rasiakakkua ja muuta toimituspakettia paremmin.

kuva-5

kuva-6


EPT Pak Seal on ollut syvästi mukana pakkausteollisuudessa useiden vuosien ajan ja sillä on kertynyt runsaasti kokemusta tuote- ja vientituotteista. Meillä on lähes 20 vuoden kokemus, joten saat alustavan ratkaisun 48 tunnin sisällä ongelman kohtaamisesta. Täydellisen valmistusprosessijärjestelmämme ansiosta 99% tilauksista voidaan toimittaa ajoissa, kuten olemme vahvistaneet. Yhteistyöllä yli 80 maassa ja alueella olevien asiakkaiden kanssa olemme keränneet runsaasti kokemusta ja voimme tarjota sinulle tietyn tason veronalennuksia ja tulliselvitystä, kuten Yhdysvallat, Meksiko, Brasilia, Espanja, Ranska, Iso-Britannia, ja Italia, Venäjä, Japani, Etelä-Korea, Vietnam, Chile, Argentiina, Australia, Uusi-Seelanti, Saudi-Arabia, Ukraina, Belgia ja Israel, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Malesia ja muut maat.

Jos haluat tietää lisää pussin tiivistysteipistä, ota meihin välittömästi yhteyttä.
www.eptpakseal.com

Media Yhteystiedot
Yrityksen nimi: EPT Pak Seal Co.,Ltd.
Sähköposti: [sähköposti suojattu]
WhatsApp: +86-139 1797 2437
Maa: Kiina

Lue lisää: https://www.eptpakseal.com


Edellinen: Ei eristetty

Seuraava : Ei eristetty